RENAULT MEGANE E-TECH

de la 34.000 EUR

100% ELECTRIC

450 km autonomie (WLTP)

PROMOȚIE MEGANE E-TECH

prin Renault Finance și Programul RABLA Plus

MEGANE E-TECH
100% ELECTRIC
PROMOȚIE
CERE OFERTĂ
CONFIGUREAZĂ
TEST DRIVE
FIȘĂ PRODUS
BROȘURĂ

De la

34.000 € cu TVA

Design inovator

Caracteristici: caroserie compactă de berlină, profil crossover, spate sculptat și linii sportive. Pe lângă faptul că liniile sale aerodinamice îi oferă un aspect rafinat, condusul este o experiență unică. Banda din spate 3D fluorescentă, ornamentele aurii cromate și farurile cu design specific subliniază unicitatea designului.

Experimentează și tu condusul viitorului cu Renault Megane E-Tech!

Mașina într-o nouă viziune

Mobilitate electrică, fără restricții

Fie că te afli acasă, la serviciu sau în călătorii, cu Renault Megane E-Tech ai acces la multiple modalități de încărcare. Beneficiezi de un cablu mod 3 inclus, care îți permite să încarci mașina la o priză de acasă sau la o stație de încărcare publică.

Simulator pentru durata de încărcare

Planifică-ți călătoriile fără griji și beneficiază de o încărcare eficientă în funcție de preferințele tale. Introdu datele legate de mașina ta și nivelul de încărcare dorit pentru a calcula autonomia la drum și durata încărcării, în funcție de fiecare tip de sursă de încărcare.

Servicii conectate MY RENAULT

Descarcă aplicația MY Renault pentru a controla mașina ta de la distanță: verifică autonomia, găsește stațiile de încărcare din apropiere, programează încărcarea în avans, planifică traseul călătoriei și multe alte funcții utile.

CONFIGUREAZĂ MODELUL

Cere ofertă Test drive Programare mecanică Programare caroserie Contact