ISO

AUTO COBĂLCESCU

Auto Cobalcescu este o companie dedicata oferirii de servicii si produse de cea mai buna calitate care doreste sa satisfaca si sa depaseasca permanent asteptarile clientilor sai.

Pentru sustinerea eforturilor continue de imbunatatire permanenta a calitatii produselor si serviciilor oferite de Auto Cobalcescu precum si a performantelor de mediu, organizatia a dezvoltat, implementat si certificat un Sistem de Management Integrat - Calitate si Mediu in conformitate cu cerintele standardelor ISO 9001: 2015 si ISO 14001: 2015. Sistemul de Management Integrat este certificat de TUV Rheinland.

Auto Cobalcescu respecta si protejeaza mediul ambiant.

POLITICA IN DOMENIUL CALITATII SI MEDIULUI

CLIENTII
Succesul si dezvoltarea companiei depind de satisfactia si succesul clientilor nostri. 

OAMENII
Managementul companiei este orientat spre performanta, promovare si dezvoltare profesionala si individuala a angajatilor sai.

PROFITUL
Dezvoltarea companiei se bazeaza pe obtinerea si reinvestirea profitului ca si conditie esentiala a unei cresteri pe termen lung.

TRADITIA
Traditia companiei ne impune respectarea angajamentelor asumate in fata partenerilor nostri.

INTEGRITATEA
Integritatea si onestitatea reprezinta principiile de la care pornim si prin care dezvoltam relatiile de parteneriat si cele din cadrul companiei.

MEDIU
Ne angajam sa prevenim, sa reducem si sa tinem sub control poluarea si sa respectam legislatia in vigoare.

IMBUNATATIRE
Ne angajam sa imbunatatim continuu performantele de calitate si mediu.

Auto Cobălcescu Splaiul Unirii, nr. 311, București, Sectorul 3

Servicii

Mecanică

Revizie, electrică, diagnoză, geometrie și multe alte operațiuni tehnice vor fi efectuate în conformitate cu standardele de calitate ale producătorilor. 

Caroserie

În urma unui incident, mașina ta se va bucura de o recondiționare rapidă la cele mai înalte standarde de calitate.

Garanții

Asigurăm reparația mașinii tale Dacia, Renault, Nissan, MINI sau BMW în baza contractului de garanție.

ITP

Ne asigurăm periodic că automobilul tău îndeplinește toate criteriile prevăzute de lege. Siguranța ta și a celor din jur contează.

Administrare service flote

Oferim servicii personalizate pentru reparația și întreținerea flotelor prin intermediul Key Account-ului și al rampelor de service dedicate.  

Finanțare

Prin intermediul partenerilor noștri îți oferim șansa de a decide ce pachet de finanțare se potrivește necesităților tale.

Cere ofertă Test drive Programare mecanică Programare caroserie Contact