KANGOO VAN

de la 21.350 EUR

KANGOO VAN

spațiu generos pentru proiecte mari

KANGOO VAN
FURGONETĂ INOVATOARE
CERE OFERTĂ
CONFIGUREAZĂ

De la

21.350 € cu TVA

FURGONETĂ INOVATOARE

Îți desfășori activitatea în mediul urban?  Deoarece este echipat cu noua funcție „Open Sesame by Renault”, Kangoo Van este cea mai bună opțiune. Kangoo Van este pregătită pentru toate cerințele cotidiene, deoarece este disponibil în versiunile L1 și L2, precum și cu un panou despărțitor rotativ. Spațiul de încărcare are un volum de transport de 3,3 m3 până la 4,9 m3, așa că puteți transporta fără probleme orice echipamente sau mărfuri. 

O soluție pentru fiecare tip de activitate

Transport de mărfuri

Transporți bunuri perisabile, faci comerț stradal sau faci curierat? Descoperă soluțiile noastre unice:

  • Celulă izotermă sau frigorifică
  • Comerț culinar ambulant, evenimente
  • Transport colete

Tehnologie creată pentru profesioniști

Open Sesame by Renault

Accesarea spațiului de transport de la portierele din spate poate fi dificilă atunci când te deplasezi în oraș. Kangoo Van este echipată cu o portieră laterală de 1,45 m, care îți permite să accesezi cu ușurință spațiul de transport.

8 sisteme de asistență pentru șofer

Kangoo Van are un sistem de frânare activă de urgență și de menținere a benzii de circulație, astfel încât să te poți simți în siguranță, indiferent dacă vrei să călătorești prin oraș sau la drum lung. 

Sistem multimedia easy link

Compatibil cu Android AutoTM și Apple CarPlayTM, sistemul multimedia easy link de 8 inchi vă permite să conectați cu ușurință telefonul și să accesați aplicațiile și serviciile de conectare online. 

Cere ofertă Programare mecanică Programare caroserie Contact