Renault Pro+

Rețea dedicată societăților comerciale.

Renault Pro+

Soluție globală și personalizată pentru tine.

Renault Pro+
Autoutilitare

Inovăm pentru tine

Inovația este în ADN-ul nostru. Ne adaptăm! Modele noi, versiuni noi, tehnologii noi.
Află mai multe despre gama de autovehiculele electrice și despre versiunile carosate special pentru afacerea ta.

Gama de autoutilitare Renault

Renault KANGOO, Renault TRAFIC și Renault MASTER se adaptează afacerii tale. Cu sute de adaptări posibile, aceste modele răspund tuturor nevoilor afacerii tale. Caroserie, motoare, interior... creează-ți o autoutilitară așa cum vrei tu.

Adaptări complementare

Profită la maxim de designul personalizat. Adapăm autovehicule luând în considerare designul industrial al acestora garantând, astfel, siguranța și calitatea. De asemenea, beneficiezi de condiții optime, atât pentru garanție, cât și pentru service-ul post-vânzare.

Gama de autovehicule electrice

Alege o soluție de viitor. Dacă alegi autovehicule 100% electrice pentru afacerea ta sau pentru flota societății tale, alegi viitorul!

Reprezinți o companie responsabilă? Acum poți s-o dovedești! Condu 100% electric! Pentru tine, gama noastră de autovehicule electrice Renault oferă eficiență energetică fără să-ți compromită performanța. Scopul nostru este să te ajutăm să-ți dezvolți afacerea în timp ce îți faci datoria față de mediu. Prin urmare, îți oferim ție și angajaților tăi autovehicule eficiente și fiabile pe care le conduci cu plăcere.

Autovehiculul electric este o soluție reală pentru problemele de mediu de azi și pentru poluarea fonică din orașe. Dacă alegi să conduci electric, alegi să conduci responsabil și îți îmbunătățești imaginea.

Avantaje

Experți la dispoziția ta

Specialiști în vânzarea și postvânzarea de autoutilitare.

Întreținere

Beneficiezi de soluții complete de întreținere și reparații.

Soluții personalizate

Pachet financiar conceput pentru nevoile clienților societăți comerciale.

Servicii speciale

Știm că timpul tău este prețios. Ne poți contacta oricând pentru informații despre serviciile dedicate de achiziție și service pe care le oferim. Finanțare, piese și accesorii, gestionarea flotei, întreținere etc. 

Beneficiază de profesionalismul consultanților noștri, care sunt perfect calificați să-ți ofere soluții pentru afacerea ta. Alege calitatea și profesionalismul Renault Pro+.

Contact

Agenții specializați Renault Pro+ sunt dedicați

CORINA ZAMFIRESCU
Key Account Manager
ANCA COSTEA
Key Account Manager
Cere ofertă Test drive Programare mecanică Programare caroserie Contact