MEGANE SEDAN

de la 21.250 EUR

MEGANE SEDAN

Tehnologii de ultimă oră

MEGANE SEDAN

O berlină atrgătoare și sofisticată

MEGANE SEDAN
TEST DRIVE
DESIGN
CERE OFERTĂ
CONFIGUREAZĂ
TEST DRIVE
FIȘĂ PRODUS
BROȘURĂ

De la

21.250 € cu TVA

Atrăgător și sofisticat

Elegant și impunător în același timp, noul Renault MEGANE Sedan cucerește orice spațiu. Aspectul conturat de toate detaliile bine alese îți oferă șansa de a călători accesibil și cu stil. 

O prezență pe șosea pe care nu o poți lăsa neobservată datorită elementelor cromate și luminilor cu tehnologie LED. 

Tehnologie de ultimă generație

Sistem multimedia easy link

Ești pregătit să te concentrezi pe lucrurile care contează? Sistemul multimedia Easy Link, care este compatibil cu Android AutoTM și Apple CarPlayTM, îți permite să accesezi cu ușurință întreaga gamă de conținut multimedia de pe ecranul central de 9,3′′ al modelului Megane Sedan.

Multi-sense

Multi-Sense oferă opt setări de iluminare ambientală și patru moduri de condus (MySense, Eco, Comfort și Sport) pentru a ajusta experiența la bord în funcție de starea de spirit și preferințele personale: sunetul și răspunsul motorului, direcția și configurația ecranului șoferului, etc.

Sisteme de asistență pentru șofer Renault Easy Drive

Tehnologiile inovatoare îmbunătățesc siguranța și ușurința manevrării, cum ar fi Cruise Control cu Stop & Go, Easy Park Assist, avertizare la părăsirea benzii de deplasare, sistem activ de frânare în situații de urgență AEBS cu funcție de detectare a pietonilor, afișaj pe parbriz și multe altele.

CONFIGUREAZĂ MODELUL

Cere ofertă Test drive Programare mecanică Programare caroserie Contact