PIESE DE SCHIMB DE ORIGINE
GARANȚIE 2 ANI
PERSONAL CALIFICAT
FIABILITATE

Reparație

Revizii auto

înlocuire filtre, schimb de ulei, lichid răcire, lichid de frână, ulei pentru cutia de viteze

PROGRAMARE ONLINE
Reparații mecanică

reparații și reglaje motor, diagnoză și reparații, reparații cutii de viteză, reparație/înlocuire ambreiaj, alte operațiuni mecanice.

PROGRAMARE ONLINE
Reparații electrică auto

diagnoză computerizată, diagnoza baterie, remediere defecte (cablaje, siguranțe, defecțiuni mecanice ale componentelor acționate electric)

PROGRAMARE ONLINE
Montaj accesorii auto

montaj cârlig de remorcare, montaj senzori de parcare, montaj apărătoare, montaj ornamente

PROGRAMARE ONLINE
Service roți

schimb de anvelope, geometrie roți, reglaje

PROGRAMARE ONLINE
Distribuție

Cureaua de distribuție este un element esențial pentru funcționarea motorului. Astfel, înlocuirea acesteia la timp este vitală.

PROGRAMARE ONLINE
Întreținere sistem frânare

Pentru a asigura o frânare eficientă, este necesar ca discurile, plăcuțele și lichidul de frână să fie verificate periodic.

PROGRAMARE ONLINE

Întreținere

Prelungește durata de viață și performanța mașinii tale cu serviciile post-vânzare Renault Service!
PROGRAMARE ONLINE
Revizii

Fiecare vehicul are intervale de revizii specifice, în funcție de caracteristicile sale tehnice. Pentru orice neclarități privind programul de întreținere al vehiculului, nu ezita să ne contactezi.

Anvelope

Indiferent de sezon, alegerea anvelopelor potrivite pentru mașina ta reprezintă o decizie importantă pentru siguranța ta și a pasagerilor tăi.  

Distribuție

Dacă este uzată, cureaua de distribuție se poate rupe în orice moment. Acest lucru poate provoca defecțiuni serioase la nivelul motorului. 

Frâne

Pentru a asigura o frânare eficientă, este necesar ca discurile, plăcuțele și lichidul de frână să fie verificate periodic. În serviceul Auto Cobălcescu avem grijă ca acestea să fie schimbate la timp.

Climatizare

Umiditatea și impuritățile din sistemul de climatizare pot provoca defecțiuni. De aceea, întreținerea periodică este importantă!

Baterie

85% dintre defecțiuni sunt cauzate de o baterie sau un electromotor cu probleme. Este foarte simplu să le eviți dacă ai grijă să efectuezi verificarea bateriei periodic.

Șase beneficii concepute pentru tine

Totul într-un singur loc

La Auto Cobalcescu găsești totul într-un singur loc - de la atelierul de mecanică și atelierul de caroserie până la constatarea daunelor, inspecția tehnică periodică (ITP) și alte servicii pentru mașina ta. Acest lucru te scutește de timp și îți oferă conveniența de a avea toate serviciile de care ai nevoie în cel mai mare centru auto integrat din București.

Calitate și garanție

Pentru a proteja garanția mașinii tale Renault, este necesar să respectăm standardele de calitate impuse de producător, care sunt foarte stricte și necesită utilizarea de echipamente și piese de schimb originale Renault. La Service-ul nostru Autorizat Renault, respectăm întotdeauna aceste standarde pentru a vă oferi o experiență plăcută, atât în prezent cât și în viitor.

Rezolvarea problemelor

La Service-ul autorizat Renault Auto Cobălcescu, suntem dedicați să rezolvăm problemele mașinii tale într-un mod sigur și eficient, respectând cele mai stricte standarde de calitate.

Experiență

Cu o experiență de peste 20 de ani în reparații și întreținere auto, specializată în modelele Renault, echipa noastră a ajutat zeci de mii de clienți să își mențină și să își repare mașinile într-un mod sigur și eficient.

Accesibilitate

Suntem localizați apropape de centrul Bucureștiului, iar tu poți ajunge la noi ușor și rapid.

Comunicare deschisă și transparentă

Vei fi informat corespunzător despre orice problemă și lucrare necesară, astfel încât să poți lua cele mai bune și asumate decizii.

Service flote

Deții mai mult de trei mașini marca Renault și ai nevoie de un partener de încredere?
Îți oferim servicii personalizate de întreținere și reparații adaptate nevoilor tale specifice.
Accesează secțiunea dedicată clienților de flote pentru a descoperii toate beneficiile pe care ți le putem pune la dispoziție.

SERVICE FLOTE

RENAULT SERVICE

ATELIER CAROSERIE

Pentru că ne pasa de clienții noștri venim in intmpinarea problemlor cu următoarele servicii suplimentare integrate in locația noastra din…

Mai multe detalii
ITP

Dacă aveți nevoie să vă efectuați inspecția tehnică periodică, suntem aici pentru a vă ajuta să vă asigurați că autovehiculul dumneavoastră este…

Mai multe detalii
ATELIER BATERII ELECTRICE

Reputația Auto Cobalcescu este construită pe baza experienței și expertizei noastre în industria auto. Suntem un centru de reparații de înaltă…

Mai multe detalii
Cere ofertă Test drive Programare mecanică Programare caroserie Contact