NOUL ARKANA E-TECH

de la 27.950 EUR

ARKANA E-TECH FULL HYBRID

Confort în utilizarea zilnică

ARKANA E-TECH FULL HYBRID

Caracter dinamic

FULL HYBRID
INTERIOR
DESIGN
CERE OFERTĂ
CONFIGUREAZĂ
TEST DRIVE
FIȘĂ PRODUS
BROȘURĂ

De la

27.950 € cu TVA

Un SUV hibrid inconfundabil

Spațios și cu un profil rafinat, 5 locuri confortabile, conectivitate și comportament dinamic, 20 de sisteme avansate de asistență pentru șofer, autonomie de până la 1.000 km (cu rezervorul de benzină plin, conform datelor WLTP). Acesta este Noul Renault ARKANA E-TECH FULL HYBRID.

Condus în modul electric până la 80% din timp, în oraș, cu încărcare automată a bateriei la decelerare și frânare și consum de combustibil mai redus cu până la 40%, fără să trebuiască să conectezi vehiculul la priză.

O experiență incredibilă

Materialele plăcute la atingere, trapa de plafon din sticlă și sistemul audio Bose® performant sporesc plăcerea de a conduce. Beneficiezi de un sistem cu conectare online foarte performant, cu trei locuri confortabile în spate și un portbagaj mare și modular. Posibilități nelimitate.

Află toate beneficiile unui SUV spațios și sportiv

E-Tech full hybrid 145 CP

Senzații unice la volan în oraș și la drum lung. Pornirea de pe loc în modul electric oferă accelerații incredibile, iar motorizarea hibridă fără încărcare la priză este silențioasă, rapidă, agilă și eficientă.

Ecran multimedia de 9,3”

Cu sistemul Easy Link și ecranul său de 9,3”*, te poți conecta ușor la serviciile Google. Redarea interfeței telefonului prin Android Auto™ și Apple CarPlay™ oferă acces direct de pe ecranul central la aplicații.

Renault Arkana într-o singură aplicație

Aplicația My Renault îți oferă în permanență informații actualizate despre mașina ta Renault. Accesează funcțiile vehiculului de pe telefon, planifică întreținerea și monitorizarea online și bucură-te de multe alte funcții.

CONFIGUREAZĂ MODELUL

Cere ofertă Test drive Programare mecanică Programare caroserie Contact