RENAULT TRAFIC VAN

de la 31.390 EUR

RENAULT TRAFIC VAN
CERE OFERTĂ
CONFIGUREAZĂ

De la

31.390 € cu TVA

Robust și dinamic

Renault Trafic Van oferă o combinație ideală dintre confort și ușurință de utilizare.

Pentru a extinde lungimea de încărcare până la 4,15 metri, designul ingenios al interiorului include o trapă sub scaunul pasagerului.

Spațiile de depozitare din față au un volum de 88 de l; există, de asemenea, un birou mobil amovibil, ceea ce asigură un nivel ridicat de confort la locul de muncă, indiferent de circumstanțe.

Trafic Van, o furgonetă pentru orice activitate

Modelul Trafic Van este modular și poate fi personalizat în funcție de cerințe cu ajutorul unei game diversificate de opțiuni, accesorii și adaptări specifice.

Comandă versiunea furgon, care oferă 2 versiuni pentru lungime, 2 pentru înălțime și un volum util cuprins între 5,8 și 8,9 m3 sau varianta cabină dublă cu un volum de 4.3 m3.

Practic, polivalent și sigur

Drumuri fără griji

La volanul modelului Trafic Van poți pleca oriunde dorești. Pentru a transforma cabina într-un birou mobil, poți rabata spătarul scaunului central, obținând astfel un loc ideal pentru a pune laptopul și documentele, pe un suport pivotant A4.  
 

Zonă de încărcare optimizată

Trapa din peretele despărțitor permite modelului Trafic Van să ofere o lungime de transport utilă de 4,15 m, cea mai mare din segment. Panoul podelei cu o formă rectangulară permite optimizarea volumului de transport, ce atinge până la 8,9 m3.

Siguranța la volan

Trafic Van este echipatvine cu 10 noi sisteme de asistență pentru șofer. Include un sistem activ de frânare în situații de urgență, avertizare pentru unghiul mort, cruise control adaptiv și avertizare la părăsirea benzii de deplasare.

Cere ofertă Programare mecanică Programare caroserie Contact