KANGOO VAN E-TECH 100% ELECTRIC

de la 37.500 EUR

100% ELECTRIC

până la 300 km autonomie

100% ELECTRIC
AUTONOMIE
CERE OFERTĂ
CONFIGUREAZĂ
FIȘĂ PRODUS

De la

37.500 € cu TVA

100% electric

Kangoo Van E-Tech este complet electric și echipat cu o baterie avansată cu ioni de litiu cu o capacitate utilă de 45 kWh, care poate fi utilizată în întregime. 

Încărcătorul de 11 kW încarcă foarte ușor. Prin urmare, în trei ore și jumătate de minute, poți obține o autonomie de o sută la sută. 

20 sisteme de asistență pentru șofer

Siguranța ta este prioritatea noastră. Sistemele de asistență pentru șofer te ajută să călătorești în oraș sau la drum lung. Acestea includ asistență la păstrarea benzii de deplasare, sistem activ de frânare în situații de urgență și control adaptiv al vitezei de croazieră.

Kangoo Van E-Tech este complet electric și are tehnologii inovatoare pentru a te ajuta să călătorești fără griji. Sistemul de asistență pentru vizibilitate în spate îi permite să urmărească în mod constant evenimentele din jurul vehiculului. În plus, poți conta pe sistemul de asistență la vânt lateral, în caz de vreme proastă.

Kangoo Van la cel mai înalt nivel

Deschidere laterală de 1,45 M

Versiunea L1 a sistemului open sesame are o deschidere laterală extinsă de 1,45 m. Este ușor de încărcat și facilitează activitatea zilnică. Versiunea L2 a Kangoo Van E-Tech, care este complet electrică, are o deschidere laterală de 83 cm.
 

Volum util de până la 4,9 M3

Configurează interiorul modelului Kangoo Van E-Tech 100% electric după ce îl încarci pentru a economisi spațiu. Obiectele de până la 2,5 metri lungime pot fi transportate cu ușurință în interior cu sistemul retractabil easy inside rack.
 

Masă maximă remorcabilă de 1,5 tone

Kangoo Van E-Tech 100% electric are o masă maximă remorcabilă impresionantă de 1,5 tone.

Cere ofertă Programare mecanică Programare caroserie Contact