RAFALE E-TECH FULL HYBRID

de la 39.900 EUR

RAFALE E-TECH FULL HYBRID

Trapă panoramică fumurie din sticlă solarbay

RAFALE E-TECH FULL HYBRID

Linii aerodinamice și sculptate

FULL HYBRID
INTERIOR
DESIGN
CERE OFERTĂ
CONFIGUREAZĂ

De la

39.900 € cu TVA

O abordare nouă pentru performanță

Avansând către noi orizonturi, ne reinventăm cu mândrie prin lansarea motorizărilor E-Tech full hybrid de 200 CP și E-Tech 4x4 de 300 CP. 

Beneficiind de o autonomie de până la 1.100 km, acest model vine echipat cu servicii Google incluse și peste 50 de aplicații pentru a transforma călătoria într-o experiență inovatoare.

Renault Rafale E-Tech full hybrid

E-Tech full hybrid 200 CP

Mergi în modul electric 80% din timp în oraș și până la 130 km/h, fără să fie nevoie să încarci. Bateria se încarcă la accelerare și frânare și reduce consumul de combustibil cu până la 40%.

Agilitate și stabilitate

La viteză redusă, 4Control Advanced brachează roțile din spate până la 5° în direcția opusă celor din față, pentru un diametru de bracaj comparabil cu al unui vehicul citadin. La viteze mai mari de 50 km/h, roțile din spate pivotează cu până la 1°, pentru a îmbunătăți stabilitatea.

Performant și inovator

De-a lungul timpului, Renault a fost creator, inventator și pionier, atât în domeniul auto, cât și în aviație și în domeniul feroviar. Motoare performante, eficiență aerodinamică, siguranță la bord: provocările continuă și generează îmbunătățiri.

CONFIGUREAZĂ MODELUL

Cere ofertă Programare mecanică Programare caroserie Contact