SCENIC E-TECH 100% ELECTRIC

de la 39.900 EUR

SCENIC E-TECH 100% ELECTRIC

Plafon panoramic din sticlă opacizantă

SCENIC E-TECH 100% ELECTRIC EVOLUTION 170CP

prin Renault Finance și Programul RABLA Plus

100% ELECTRIC
DESIGN
PROMOȚIE
CERE OFERTĂ
CONFIGUREAZĂ
FIȘĂ PRODUS
BROȘURĂ

De la

39.900 € cu TVA

Mașina de familie 100% electrică

Am reinventat vehiculul pentru un stil de viață modern și l-am conceput cu grijă pentru a asigura confortul și starea de bine a întregii familii. 

Descoperirea destinațiilor devine rapidă și ușoară datorită sistemului nostru openR link cu servicii Google integrate și peste 50 de aplicații. 

În ceea ce privește experiența de conducere, motoarele noastre 100% electrice oferă o autonomie remarcabilă de până la 625 km.

RENAULT SCENIC E-TECH ELECTRIC

Ajustează-ți confortul cu plafonul solarbay. 

Poți selecta nivelul de opacizare dorit din cele 4 combinații diferite. Are o suprafață totală de 1,65 m² și îl poți activa prin atingere sau comandă vocală.

Te bucuri de o vizibilitate optimă și un confort termic, indiferent de situație.

Călătorește fără griji

Autonomie de până la 625 km, fără limitări

Modelul Scenic E-Tech 100% electric include o pompă de căldură pentru optimizarea gestionării termice și păstrarea autonomiei. Acesta vine în întâmpinarea tuturor cerințelor tale de mobilitate.

2 ore de autonomie pe autostradă, după 30 de minute de încărcare

Pentru călătorii și vacanțe de lungă durată, nu este nevoie să-ți schimb obiceiurile de călătorie: profită de capacitatea modelului Scenic E-Tech 100% electric de a recupera rapid autonomia pe autostradă, prin încărcarea la o stație de încărcare rapidă CC, și continuă-ți drumul.

Calcul optimizat al traseului cu Google

Bucură-te de o călătorie relaxantă: sistemul de calcul al traseului încorporează locațiile stațiilor de încărcare și recomandă un traseu optimizat în funcție de nivelul de încărcare a bateriei. Scenic E-Tech 100% electric poate fi încărcat oriunde: folosind curent alternativ sau continuu, o priză de uz casnic sau o stație de încărcare rapidă.

CONFIGUREAZĂ MODELUL

Cere ofertă Programare mecanică Programare caroserie Contact