TRAFIC COMBI

de la 34.480 EUR

TRAFIC COMBI

partenerul de călătorie ideal

TRAFIC COMBI
DESIGN EXPRESIV
CERE OFERTĂ
CONFIGUREAZĂ
FIȘĂ PRODUS
BROȘURĂ

De la

34.480 € cu TVA

Design expresiv

Noua versiune a modelului Trafic Combi se remarcă prin designul său dinamic, care include o grilă nouă verticală, faruri C-Shape cu semnătură LED și jantele de 17′′.

Încărcător wireless telefon, sertar easy life, suport pentru pahare XXL, sistem de conectare la bord easy link și multe altele... Profită de interiorul complet reproiectat și bucură-te de habitaclul nou și confortabil.

Siguranță, eficiență și tehnologie

Habitaclu modular

Combi oferă o varietate de opțiuni de configurare a habitaclului care pot fi adaptate nevoilor individuale. Poți transporta până la 9 pasageri și bagajele acestora, sau poți scoate scaunele de pe rândurile doi și trei, pentru a transporta toate bagajele necesare într-un confort deplin!
 

Sisteme de asistență pentru șofer

Mai multă siguranță pentru șoferi și pasageri. Datorită sistemului de asistență la parcare, călătoriile sunt acum mai ușoare. În plus, ai avertizări privind părăsirea benzii de deplasare, Cruise Control adaptiv și sistem activ de frânare în situații de urgență, astfel încât să călătorești fără grijă.
 

Confortul la volan

În ceea ce privește emisiile, gama de motorizări îndeplinește cele mai recente standarde Euro 6D-Full, datorită tehnologiei stop & start. Alege dintre automate EDC cu șase trepte și ambreiaj dublu pentru motorizările de 150 CP sau 170 CP sau cutii de viteze manuale pentru motorizările de 110 CP și 150 CP. 

CONFIGUREAZĂ MODELUL

Cere ofertă Programare mecanică Programare caroserie Contact