NOUL AUSTRAL E-TECH

de la 34.600 EUR

AUSTRAL E-TECH FULL HYBRID

Autonomie 100% hibrid

RENAULT AUSTRAL E-TECH

de la 36.400 EUR

NOUL AUSTRAL
TEST DRIVE
AUSTRAL E-TECH
CERE OFERTĂ
CONFIGUREAZĂ
TEST DRIVE
FIȘĂ PRODUS
BROȘURĂ

De la

34.600 € cu TVA

Autonomie 100% hibrid

Renault Austral E-Tech full hybrid cu motorul său de 200 CP oferă unul dintre cele mai bune randamente din categoria sa. Consum de doar 4,7 L/100 km și emisii de CO2 de doar 105 g/km. Conduceți până la 130 km/h în modul electric și, în oraș, până la 80% din durata călătoriei.

Ecranul OpenR de 774 cm2, oferă o experiență inovatoare și captivantă. Sistemul 4Control avansat cu direcție integrală asigură un control total al drumului.

Plăcerea de a conduce

Noul 4Control sistem avansat cu direcție integrală face ca deplasarea să fie precisă și sigură.

RENAULT AUSTRAL E-TECH FULL HYBRID dispune de 10,1 m diametru de bracaj comparabil cu cel al unei mașini de oraș. La viteză mică, 4Control sistemul avansat te ajută să manevrezi cu ușurință vehiculul în orice curbă sau întoarcere.  În timp ce se află în curbe majore, sistemul cu direcție integrală îmbunătățește stabilitatea și siguranța.

Renault Austral include

Sistem multimedia openR

OpenR link și tehnologia sa intuitivă de 774 cm², include cele mai bune servicii Google și servicii Renault pentru a te însoți în timpul tuturor deplasărilor. Poți căuta un loc de parcare, poți să planifici traseul și poți asculta muzica preferată fără a lua ochii de la drum, folosind toate aplicațiile preferate. 

Sisteme avansate de asistență

Îmbină controlul adaptiv al vitezei de croazieră inteligent cu Stop & Go și centrarea pe banda de deplasare. Reglează viteza în funcție de condițiile de drum*, menține distanțe de siguranță și asigură centrarea pe bandă. În trafic aglomerat, vehiculul oprește și pornește automat. *Gratuit timp de 5 ani.

Spațiu și configurație modulară

Interior inovator. Spațiu mare între scaunele din față, cu un încărcător wireless pentru smartphone. 35 de litri de spațiu modular de depozitare ușor accesibil în habitaclu. Banchetă spate culisantă poate fi deplasată cu 16 cm și permite mărirea cu ușurință a capacității portbagajului.

CONFIGUREAZĂ MODELUL

Cere ofertă Test drive Programare mecanică Programare caroserie Contact