NOUL MASTER

de la 36.300 EUR

NOUL MASTER

Design aerodinamic

NOUL MASTER

Ecran de 10” cu sistem multimedia openR link

RENAULT MASTER
DESIGN
INTERIOR
CERE OFERTĂ
CONFIGUREAZĂ

De la

36.300 € cu TVA

Proiectat pentru performanțe de excepție

Noul Renault Master este încununarea mai multor ani de dezvoltare, care au dus la crearea unui design plăcut, eficient și aerodinamic. Proiectat în tunelul aerodinamic și complet actualizat, acest model inaugurează o nouă eră pentru vehiculele comerciale. 

Toate elementele cheie au fost atent studiate, cum ar fi parbrizul înclinat, grilele de aerisire, forma oglinzilor retrovizoare exterioare și îngustarea părții posterioare. Aceste modificări sporesc performanțele aerodinamice și reduc semnificativ consumul de energie.

Echipat pentru utilitate și simplitate!

Post de conducere ergonomic

Tablou de bord conceput pentru ergonomie și acces facil la comenzi, scaune individuale confortabile, birou mobil și spațiu de depozitare de 135 l. Descoperă confortul optim, proiectat pentru a-ți simplifica călătoriile și sarcinile zilnice.

1.125 kg* sarcină utilă

Beneficiind de cele mai bune performanțe din categoria sa, Renault Master este echipat pentru zilele încărcate de lucru: până la 1.125 kg* sarcină utilă și 2.500 kg capacitate de remorcare. Încarci mai ușor grație înălțimii reduse a pragului de încărcare din spate și spațiului de marfă cu formă optimizată și mâner de încărcare. Cea mai lată ușă laterală culisantă din categoria sa. *capacitatea utilă de încărcare pentru versiunea L2H2 E-Tech 100% electric 3,5T limitat la 90 km/h viteză maximă

Proiectat pentru utilizare business

Pentru că timpul tău este prețios, sistemul openR link cu servicii Google incluse îți permite să gestionezi călătoriile prin comandă vocală, comunicarea sau chiar temperatura la bord cu ajutorul aplicației Google Assistant, pentru o experiență de condus fără compromisuri.

Cere ofertă Programare mecanică Programare caroserie Contact