NOUL MASTER FURGON

de la 36.300 EUR

NOUL MASTER FURGON

Ecran de 10” cu sistem multimedia openR link

NOUL MASTER FURGON

E-Tech 100% electric

NOUL MASTER
INTERIOR
ELECTRIC
CERE OFERTĂ
CONFIGUREAZĂ

De la

36.300 € cu TVA

Proiectat pentru performanțe de excepție

Noul Renault Master oferă una dintre cele mai complete game de motorizări pentru un vehicul utilitar, cu o motorizare diesel, disponibilă în 4 variante de putere, și o motorizare E-Tech 100% electric, disponibilă cu 2 variante de baterie.

Indiferent dacă ești un transportator profesionist sau un comerciant, poți adapta Master Furgon în funcție de necesități: dimensiuni, motorizare, echipamente și multe altele.

Echipat pentru utilitate și simplitate!

2 surse de energie

Gamă diversificată de motorizări: E-Tech 100% electric, cu autonomie mare (87 kWh) sau autonomie urbană (40 kWh), și diesel Blue dCi 2 l disponibil în 4 variante de putere

Sarcină utilă de până la 1.125 kg

Beneficiind de cele mai bune performanțe din categoria sa, Renault Master este echipat pentru zilele încărcate de lucru: până la 1.125 kg* sarcină utilă și 2.500 kg capacitate de remorcare.

Proiectat pentru utilizare business

Pentru că timpul tău este prețios, sistemul openR link cu servicii Google incluse îți permite să gestionezi călătoriile prin comandă vocală, comunicarea sau chiar temperatura la bord cu ajutorul aplicației Google Assistant, pentru o experiență de condus fără compromisuri.

Cere ofertă Programare mecanică Programare caroserie Contact