NOUL CAPTUR

de la 24.190 EUR

NOUL CAPTUR

Sistem multimedia cu comenzi vocale și Google Assistant*

NOUL CAPTUR

Culori în două nuanțe

FULL HYBRID
INTERIOR
DESIGN
CERE OFERTĂ
CONFIGUREAZĂ
TEST DRIVE

De la

24.190 € cu TVA

NOUL RENAULT CAPTUR

Un SUV compact care se distinge prin eleganță, Renault Captur E-Tech full hybrid în varianta esprit Alpine este o apariție aparte. 

Designul său polivalent beneficiază de un nou design frontal, cu caracter robust, sistem multimedia high-tech openR link cu servicii Google integrate*, interior modular spațios și 28 de sisteme de asistență pentru șofer. Disponibil și în versiunile cu motorizare mild hybrid, pe benzină, și cu alimentare dublă benzină/GPL.

FII PRINTRE PRIMII POSESORI AI NOULUI MODEL CAPTUR 2024!

Versiunea esprit Alpine

Disponibil acum în versiunea esprit Alpine, Captur afișează un design sportiv și elegant, mai potrivit ca niciodată. Acest design nou și îndrăzneț se reflectă în fiecare detaliu interior și exterior. Inscripție Esprit Alpine pe aripile față, cu jante specifice elixir, de 19, cusătură cu albastru, alb și roșu pe volan, și siglă Alpine pe scaunele din față.

NOUL CAPTUR - 4 motorizări disponibile

E-Tech full hybrid

Motorizarea E-Tech full-hybrid combină silențiozitatea, viteza de reacție, agilitatea și eficiența. Autonomie de până la 1.000 km*, fără a fi nevoie să oprești pentru a încărca. Motorul electric ajută motorul pe benzină la pornire și oferă accelerații incredibile. 

Mild hybrid

Renault Captur este disponibil cu o motorizare mild hybrid de 140 CP și cutie de viteze manuală, sau 160 CP și cutie de viteze automată. Sistemul electric intervine pentru un plus de putere a motorului în momentul accelerării. 

Benzină

Descoperă motorizarea eficientă și performantă TCe 90 pe benzină. Cuplul și cutia de viteze manuală se sincronizează perfect, pentru performanțe de top și consum redus de combustibil, ideal pentru deplasările zilnice.

GPL

Cu sistemul de alimentare dublă pe benzină și GPL, motorizarea TCe 100 GPL oferă o alternativă care combină versatilitatea, performanțele și consumul redus de combustibil.

CONFIGUREAZĂ MODELUL

Programare mecanică Programare caroserie Contact