EXPRESS VAN

de la 16.500 EUR

EXPRESS VAN

o soluție pentru fiecare tip de activitate

EXPRESS VAN
TRANSPORT MĂRFURI
CERE OFERTĂ
CONFIGUREAZĂ
FIȘĂ PRODUS
BROȘURĂ

De la

16.500 € cu TVA

Eficiență pentru afacerea ta

Expres Van are un volum util de 3,3 m3 și o lungime de încărcare de 1,91 m cu panou despărțitor, oferind un raport excelent între lungime totală și lungime de încărcare în clasa sa. Este echipat cu uși spate asimetrice, care se deschid la 180°.

Transportă mărfuri cu un volum de până la 3,7 m3 cu ajutorul plasei despărțitoare rotative și al scaunului rabatabil al pasagerului. Pentru a facilita accesul ușor la bord, ușa laterală culisantă are o deschidere de 716 mm.
 

Modele optimizate pentru o gamă largă de activități

Transport de mărfuri

Transporți bunuri perisabile, faci comerț stradal sau curierat? Vezi soluțiile noastre - celulă izotermă sau frigorifică, comerț culinar ambulant, evenimente, transport colete, etc.

Construcții - subcontractare

Dacă ești angajat în industria comerțului, construcțiilor, pescuitului, peisagisticii sau administrației locale, îți oferim cea mai bună soluție: autovehicul-atelier.

Pur și simplu eficient

Asistență pentru vizibilitate în spate

În locul oglinzii retrovizoare interioare se află un ecran digital, care afișează imaginea filmată* de camera video montată în partea din spate a vehiculului. Un plus de utilitate pentru variantele fără geamuri!

 

Oglindă panoramică

Cu oglinda panoramică a parasolarului pasagerului, ai vizibilitate laterală pe partea dreaptă extinsă, îmbunătățind confortul și siguranța ta. Te bucuri de vizibilitate, fără a avea nevoie de geamuri laterale.

Asistență unghi mort

Lămpile de avertizare amplasate pe fiecare oglindă exterioară te atenționează cu privire la prezența unui vehicul în unghiul mort. Ai parte de siguranță sporită cu această funcție inteligentă!

CONFIGUREAZĂ MODELUL

Cere ofertă Programare mecanică Programare caroserie Contact