RENAULT AUSTRAL

de la 32.700 EUR

RENAULT AUSTRAL

Design atletic, cu tehnologii inovatoare!

RENAULT AUSTRAL

Plafon negru lucios

RENAULT AUSTRAL
TEST DRIVE
DESIGN
CERE OFERTĂ
CONFIGUREAZĂ
TEST DRIVE
FIȘĂ PRODUS
BROȘURĂ

De la

32.700 € cu TVA

Austral Evolution Mild Hybrid

Tehnologia mild hybrid este compusă dintr-un motor turbo pe benzină cu 4 cilindri, de 1,3 l, cu injecție directă de benzină și un bloc motor din aluminiu pentru greutate redusă, susținut de o baterie litiu-ion de 12 V. 

Energia bateriei oferă un cuplu suplimentar în timpul accelerării, oferind o experiență de condus mai dinamică, reducând în același timp consumul de combustibil și emisiile de CO₂.

Renault Austral include

Sistem multimedia openR

OpenR link și tehnologia sa intuitivă de 774 cm², include cele mai bune servicii Google și servicii Renault pentru a te însoți în timpul tuturor deplasărilor. Poți căuta un loc de parcare, poți să planifici traseul și poți asculta muzica preferată fără a lua ochii de la drum, folosind toate aplicațiile preferate. 

Sisteme avansate de asistență

Îmbină controlul adaptiv al vitezei de croazieră inteligent cu Stop & Go și centrarea pe banda de deplasare. Reglează viteza în funcție de condițiile de drum*, menține distanțe de siguranță și asigură centrarea pe bandă. În trafic aglomerat, vehiculul oprește și pornește automat. *Gratuit timp de 5 ani.

Spațiu și configurație modulară

Interior inovator. Spațiu mare între scaunele din față, cu un încărcător wireless pentru smartphone. 35 de litri de spațiu modular de depozitare ușor accesibil în habitaclu. Banchetă spate culisantă poate fi deplasată cu 16 cm și permite mărirea cu ușurință a capacității portbagajului.

CONFIGUREAZĂ MODELUL

Cere ofertă Test drive Programare mecanică Programare caroserie Contact