NISSAN LEAF

de la 32.700 EUR

NISSAN LEAF

Inovație în mâinile tale!

NISSAN LEAF

prin Programul RABLA 2024

NISSAN LEAF
TEST DRIVE
PROMOȚIE
CERE OFERTĂ
CONFIGUREAZĂ
TEST DRIVE
FIȘĂ PRODUS
BROȘURĂ

De la

32.700 € cu TVA

Viitorul electric te așteaptă

Nissan Leaf, vehiculul 100% electric ce redefinește experiența de condus.

Cu zero emisii și tehnologii inovatoare, Leaf oferă performanțe extraordinare și eficiență maximă.

E-Pedal™ permite controlul accelerării, frânării și opririi cu o singură pedală, oferind o experiență de condus fluidă și relaxată. Asistența la conducere ProPILOT îți este mereu alături în traficul aglomerat și pe drumuri cu o singură bandă de circulație, adaugă un nivel suplimentar de confort și siguranță.

Experimentează revoluția electrică cu stil, performanță și conectivitate.

Descoperă avantajele noului Nissan Leaf

Încărcare rapidă

Fie că ești acasă sau pe drum, Nissan Leaf îți pune la dispoziție soluții de încărcare rapidă*. Beneficiază de încărcare de la 20% la 80% în 60 de minute atunci când încarci mașina la o stașie de încărcare rapidă cu un încărcător rapid tip CHAdeMO. 
*timpul depinde de condițiile de încărcare.

Conducere inteligentă

Tehnologia e-Pedal transformă complet modul în care conduci, permițându-ți să accelerezi, decelerezi și frânezi cu o singură mișcare. Sistemul ProPILOT oferă asistență inteligentă permanentă pe drum, ajutându-te în trafic și pe autostradă. Scapă de grija parcării - cu Nissan ProPILOT Park, LEAF va parca de unul singur!

Spațiu interior generos

Ai loc pentru tot ce ai nevoie! Interiorul spațios și versatil al lui LEAF se adaptează nevoilor tale. Cu o banchetă spate rabatabilă 60/40 și o capacitate generoasă pentru bagaje, portbagajul este gândit să încapă obiecte de diferite forme și dimensiuni. Pliază bancheta până devine aproape plată și pornește la drum fără griji!

CONFIGUREAZĂ MODELUL

Cere ofertă Test drive Programare mecanică Programare caroserie Contact