NISSAN JUKE

de la 24.550 EUR

NISSAN JUKE

CROSSOVER-UL COUPÉ

NISSAN JUKE
TEST DRIVE
CERE OFERTĂ
CONFIGUREAZĂ
TEST DRIVE
FIȘĂ PRODUS
BROȘURĂ

De la

24.550 € cu TVA

Mașina care întoarce toate privirile

Descoperă echilibrul perfect între estetica sofisticată a unui coupé și funcționalitatea robustă a unui SUV.

Nissan JUKE impresionează printr-un design îndrăzneț, completat de un interior spațios și versatil.

Performanța dinamică este garantată de un motor turbo pe benzină, eficient și puternic, cuplat cu două opțiuni de transmisie adaptabile stilului tău de condus.

NOUL NISSAN JUKE HYBRID

Cea mai nouă variantă hibridă a lui Nissan Juke este disponibilă în showroom-ul Auto Cobălcescu.

Același Nissan JUKE îndrăzneț și atrăgător, acum cu un nou motor hibrid puternic, care consumă mai puțină energie și oferă o experiență la volan îmbunătățită.

JUKE în detaliu

Vedere 360°

Parchează fără griji și fără stres! Nissan JUKE este dotat cu un sistem de parcare inteligent care îți oferă o vedere panoramică virtuală de 360° a vehiculului tău, oferind acces vizual ușor între vederile față, spate și lateral. De asemenea, sistemul te avertizează atunci când detectează obiecte în mișcare în apropierea mașinii.

Mobilitatea inteligentă Nissan

Mai multă tehnologie, mai mult confort. Aplicația NissanConnect Services îți oferă acces la multe caracteristici unice ale Nissan JUKE, precum statistici călătorii, claxon și faruri de la distanță și asistență Nissan. Mai mult, te bucuri de wi-fi la bord, navigație Nissan Door to Door și afișaj cu asistență avansată.

Spațiu interior practic și atractiv

Fie că vrei să pleci într-o excursie alături de prieteni sau în concediu alături de familie, te bucuri de un spațiu inteligent și flexibil. Bancheta din spate rabatabilă 60/40 se pliază ușor și mărește dimensiunea portbagajului până la 422L, ca să tu ai parte de mai mult spațiu de depozitare pentru genți, cumpărături și multe altele.

CONFIGUREAZĂ MODELUL

Cere ofertă Test drive Programare mecanică Programare caroserie Contact