NISSAN QASHQAI

de la 28.790 EUR

NISSAN QASHQAI

O experiență electrificată unică

NISSAN QASHQAI
TEST DRIVE
CERE OFERTĂ
CONFIGUREAZĂ
TEST DRIVE
FIȘĂ PRODUS
BROȘURĂ

De la

28.790 € cu TVA

Spațiu, stil și performanță

Descoperă Nissan QASHQAI, un SUV îndrăzneț ce îmbină spațiul generos cu un design modern și performanțe excepționale.

Noul QASHQAI a fost gândit astfel încât să-ți ofere o experiență personalizată și adaptată nevoilor tale. Bucură-te de o varietate de culori mai extinsă decât pentru orice alt SUV, cabină digitală cu afișaj personalizabil și soluții high-tech gata să-ți facă ziua mai ușoară. Totul este la doar un click distanță!

NISSAN QASHQAI e-POWER

Bucură-te de toate beneficiile condusului electric, fără grija reîncărcării. 

Nissan Qashqai e-POWER integrează un sistem hibrid inovator care permite motorului pe benzină să producă energie electrică, utilizată apoi de motorul electric responsabil de propulsia vehiculului.

Rezultatul? O utilizare optimizată a combustibilului, emisii de CO2 diminuate și un nivel redus de zgomot al motorului.

Qashqai surprinde încă o dată

Asistență de conducere high-tech

Totul este sub control! Descoperă cabina digitală personalizabilă de 12,3”, afișajul Head-Up (HUD) care proiectează informații necesare pe 10,8” din parbriz, ProPILOT cu Navi-Link care îți menține banda și distanța prestabilită în mers, conducere asistată și suita completă de tehnologii care îți ușurează treaba de la volan.

Râmâi mereu conectat

Cu NISSANCONNECT accesezi direct din smartphone-ul tău serviciile de control de la distanță, alertele inteligente, localizarea vehiculului, Istoricul și analiza călătoriilor parcurse și multe altele. Poți verifica și sănătatea vehiculului - presiunea din pneuri, nivelul de ulei, uzura frânelor - și te informează în timp real dacă apare o anomalie.

Spațiu interior practic și atractiv

Simte-te confortabil în scaunele cu piele premium moale, matlasată, și activează opțiunea de masaj pentru relaxare deplină. Interiorul spațios, afișajul personalizabil, boxele Bose și conectivitatea avansată transformă condusul într-o experiență senzorială aparte. Bucură-te de mixul perfect dintre flexibilitatea unui crossover combinată și o experiență premium.

CONFIGUREAZĂ MODELUL

Cere ofertă Test drive Programare mecanică Programare caroserie Contact