NISSAN ARIYA

de la 45.990 EUR

NISSAN ARIYA

Viitorul prinde contur

NISSAN ARIYA

prin Programul RABLA 2024*

NISSAN ARIYA
TEST DRIVE
PROMOȚIE
CERE OFERTĂ
CONFIGUREAZĂ
TEST DRIVE
BROȘURĂ

De la

45.990 € cu TVA

Viitorul prinde contur

Noul crossover electric Nissan Ariya, esența mobilității inteligente Nissan într-o formă pură. O manifestare puternică de la interior spre exterior. Împreună evoluăm, cu mai multă precizie și stil.

ARIYA reprezintă noua viziune Nissan. Spatele este conturat de o linie puternică, înlocuind formele fluide. Benzile LED se luminează pe timp de noapte și se ascund elegant în timpul zilei. Și pentru nota finală - emblema Nissan iluminată, prezentă în fiecare etapă a călătoriei.

Descoperă cu Ariya o nouă eră a mobilității. O experiență electrică, inovatoare și conectată.

ARIYA în detaliu

SPAȚIU INTERIOR

Nissan ARIYA este primitor și luminos, astfel încât să te simți comod și în siguranță. Dacă vrei extra spațiu de câțiva centimetri, glisează înapoi consola centrală. Pardoseala plată adaugă senzația de libertate, în timp ce lumina ambientală creează o atmosferă plăcută.

PERFORMANȚĂ

Datorită celor două motoare, versiunea e-4ORCE cu tracțiune integrală pornește instantaneu, livrând o putere de până la 100% roților din față sau din spate, ceea ce oferă tracțiune în orice condiții climatice, dar și confort și stabilitate în viraje.

ALEGE UN ARYIA POTRIVIT ȚIE

Găsește combinația perfectă. Posibilitatea de a alege între două baterii și trei trenuri de rulare - inclusiv varianta cu tracțiune integrală e-4ORCE - iți vor oferi o experiență de conducere exact cum îți dorești!

Cere ofertă Test drive Programare mecanică Programare caroserie Contact