SANDERO STEPWAY

de la 14.600 EUR

SANDERO STEPWAY

Interior practic și funcțional

SANDERO STEPWAY ESSENTIAL

ofertă cu finanțare prin Dacia Finance

SANDERO STEPWAY
TEST DRIVE
PROMOȚIE
CERE OFERTĂ
CONFIGUREAZĂ
TEST DRIVE
FIȘĂ PRODUS
BROȘURĂ

De la

14.600 € cu TVA

Mașina adaptată nevoilor tale

Descoperă Noua Dacia Sandero Stepway, vehiculul versatil și spațios conceput pentru a răspunde nevoilor tale de zi cu zi.

Sandero Stepway este perfect pentru cei care vor să se deplaseze atât în oraș, cât și în escapade offroad, oferind o gardă la sol înălțată care se potrivește bine în ambele scenarii.

Habitaclul spațios și ergonomic este ideal pentru familiile care au nevoie de spațiu suplimentar, dar și pentru cei care pur și simplu își doresc un plus de confort în deplasările lor.

DACIA SANDERO STEPWAY EXTREME

Sandero Stepwa Extreme este combinația perfectă între stilul îndrăzneț și performanțe îmbunătățite. 

Înfruntă cu încredere orice teren provocator cu ajutorul sistemului Extended Grip, care asigură o aderență sporită pe terenuri dificile.

Cu un design exterior cu accente unice copper brown și linii inspirate de hărțile topografice, acest model este gândit pentru iubitorii de aventură și călătorii.

Compact și versatil

Portbagaj configurabil

Fie că pleci într-o vacanță îndelungată sau ai nevoie să transporți mai multe obiecte, cu doar câteva ajustări poti crește spațiul de depozitare. Portbagajul personalizabil al Sandero Stepway oferă libertatea de a adapta spațiul de depozitare în funcție de nevoile tale.

Bare de pavilion modulare

Simplu, practic și eficient! Barele de pavilion ale modelului Sandero Stepway sunt modulare și compacte, având posibilitatea de a fi transformate în bare transversale pentru a monta diverse accesorii, fără a necesita achiziționarea unui set suplimentar.

Spații de depozitare inteligent amplasate

Noua consolă centrală redefinește experiența de condus, oferind spații eficiente pentru organizarea obiectelor personale. Bucură-te de un mediu de condus mai ordonat și mai plăcut, și concentrează-te la drum, fără griji.

Alege versiunea care ți se potrivește

Cere ofertă Test drive Programare mecanică Programare caroserie Contact