DACIA JOGGER HYBRID

de la 24.550 EUR

DACIA JOGGER HYBRID

În sfârșit, spațiu pentru toți pasagerii!

DACIA JOGGER HYBRID

Alege orice destinație

JOGGER HYBRID
TEST DRIVE
INTERIOR
CERE OFERTĂ
CONFIGUREAZĂ
TEST DRIVE
FIȘĂ PRODUS
BROȘURĂ

De la

24.550 € cu TVA

Prima mașină hibridă de la Dacia

Fă cunoștință cu viitorul mobilității sustenabile! Noua Dacia Jogger Hybrid 140 îmbină eficiența tehnologiei hibride și confortul specific modelului Jogger pentru o experiență la volan optimă.

Condu în modul electric până la 80% din timpul petrecut în oraș și beneficiază de o economie semnificativă de combustibil, până la 40%.

Spațiul interior generos și portbagajul spațios rămân neschimbate, iar bateria este ingenios amplasată sub podea, în compartimentul roții de rezervă.

Simplu, intuitiv și inovator

Pornire 100% în modul electric

Bucură-te de o experiență hibridă fără limite. Tot ce trebuie să faci este să rotești cheia și să pornești la drum în liniște deplină! Iar dacă vrei o deplasare și mai economică, activează modul Eco.

 

Motorizare hibridă

Două motoare electrice, un motor termic și o baterie electrică îi asigură noului Jogger Hybrid performanțe excelente. Cu ajutorul tehnologiei hibridă, poți recupera o mare parte din energie atunci când frânezi.

La fel de spațios

Chiar și în varianta hibridă, Jogger are un design modular și un spațiu interior la fel de generos. Ai nevoie de spațiu suplimentar? Folosește barele de pavilion integrate și poți porni într-o nouă aventură fără grijI!

CONFIGUREAZĂ MODELUL

Cere ofertă Test drive Programare mecanică Programare caroserie Contact