Reputația Auto Cobalcescu este construită pe baza experienței și expertizei noastre în industria auto. Suntem un centru de reparații de înaltă calitate pentru autovehiculele electrice și electrificate, care se remarcă prin tehnologia de ultimă generație, echipamentele specializate și o echipă de experți bine pregătită.

Prin investiția noastră în atelierul de reparații de baterii de tracțiune, suntem mândri să fim primul centru de reparații din România care oferă această soluție. Această investiție ne permite să oferim servicii de calitate superioară clienților noștri, să ne creștem nivelul de prestigiu și să ne menținem în poziția de lider în industria auto.

Atelierul se află în incinta sediului Auto Cobălcescu și se întinde pe o suprafață de 155m², dintre care 20m² sunt alocați pentru depozitarea bateriilor și a pieselor de reparat. Acesta este dotat cu echipamente specifice reparațiilor de bateriilor de tracțiune și o stație de încărcare. Cu o capacitate maximă de 200 de baterii reparate pe an, atelierul funcționează cu o echipă formată din 4 angajați instruiți printr-un program intensiv de formare organizat cu instructori din Franța.

Modelele ale căror baterii vor putea fi reparate în noul atelier sunt: Dacia Spring. 

Până la deschiderea atelierului din România, bateriile erau transportate în centrele de reparații din Franța sau Polonia, fapt care conducea la o durata mai mare de rezolvare a cazurilor prezente in service-urile din Romania.  

Prin deschiderea atelierului  ne dorim să îmbunătățim experiența clienților noștri, scurtând timpul de așteptare pentru repararea bateriilor.

Fie că aveți nevoie de reparații de baterii de tracțiune sau de alte servicii pentru vehiculele electrice și electrificate, suntem aici pentru a vă oferi soluții personalizate și de calitate superioară.

DACIA SERVICE

ATELIER MECANICĂ

Grija pentru autovehiculul și pentru siguranța ta devine o prioritate pentru experții noștri, echipați și instruiți la cele mai înalte standarde...

Mai multe detalii
ATELIER CAROSERIE

Pentru că ne pasă de clienții noștri venim în întâmpinarea problemlor cu următoarele servicii suplimentare integrate în locația noastră din…

Mai multe detalii
ITP

Dacă aveți nevoie să vă efectuați inspecția tehnică periodică, suntem aici pentru a vă ajuta să vă asigurați că autovehiculul dumneavoastră este…

Mai multe detalii
Cere ofertă Test drive Programare mecanică Programare caroserie Contact