DACIA JOGGER

de la 17.990 EUR

DACIA JOGGER

Experiența Dacia la cel mai înalt nivel!

DACIA JOGGER ESSENTIAL

ofertă cu finanțare prin Dacia Finance

DACIA JOGGER
TEST DRIVE
PROMOȚIE
CERE OFERTĂ
CONFIGUREAZĂ
TEST DRIVE
FIȘĂ PRODUS
BROȘURĂ

De la

17.990 € cu TVA

Mașina de familie reinventată

Dacă ești în căutarea unui vehicul de familie cu 5 sau 7 locuri, probabil că noua Dacia Jogger este alegerea perfectă pentru tine. 

Gândit să aducă confort și siguranță pentru toți cei dragi, Jogger redefinește versatilitatea și este ușor de adaptat nevoilor tale de zi cu zi.

Bucură-te de un spațiu generos, confort sporit și dotări practice ale acestei mașini, care oferă multiple configurații pentru a se potrivi perfect fiecărei deplasări.

DACIA JOGGER EXTREME - Gata de o aventură în familie

Fie că pornești într-o călătorie sau ai nevoie să te deplasezi în oraș, noua Dacia Jogger Extreme este partenerul tău de încredere alături de care fiecare drum devine o aventură plăcută și relaxantă.

Transformă fiecare călătorie într-o poveste de neuitat, plină de aventură și siguranță, cu Dacia Jogger Extreme.

Versatilitate, spațiu și confort pentru întreaga familie

Confort pentru fiecare pasager

Dacia Jogger este mașina perfectă pentru escapadele cu prietenii sau cu familia! Fie că alegi varianta cu 5 sau locuri, fiecare pasager are de suficient spațiu pentru a se bucura de drum.

Portbagaj generos

Transportă tot ce ai nevoie cu portbagajul generos al Daciei Jogger. Acesta se adaptează nevoilor tale oferind libertatea de a transporta tot ceea ce ai nevoie pentru aventura ta.

Râmâi mereu conectat

Cu Jogger ești întotdeauna conectat cu cel mai potrivit sistem multimedia Dacia pentru tine. Media Control, Media Display și Media Nav îți vor oferi cea mai bună experiență la volan.

Alege versiunea care ți se potrivește

Cere ofertă Test drive Programare mecanică Programare caroserie Contact