Despre Dacia DUSTER cu Marian Andrei

Gabriela Popa
10 Aug, 2022
Share:

Am avut ocazia să mă plimb câteva zile prin țară cu noul Duster, grație celor de la AutoCobălcescu. Iată cele lucruri pe care le-am remarcat după vreo 600 de kilometri cu această mașină.

  1. POWER. 150 de cai putere pe caroseria lui Duster? Par un pic ireali la început. Nu te aștepți ca o Dacie să accelereze așa.
  2. Sistemul 4×4. Fiabil și la fel de polivalent. Nu trebuie să faci școli de off-road ca să știi să-l folosești, poți să lași pe auto și mașina merge singură. Altfel, ai și modul 4×4 Lock pentru când situația e nașpa.
  3. Confort. Da, departe de ce ar putea să-ți ofere competiția (clar la alți bani), dar să nu uităm că din ce poziție începe istoria Duster. E mai confortabil ca oricând chiar și pe asfaltul imperfect.
  4. Cutia automată. Dacă nu vei ieși cu mașina des prin off-road și vei sta mai mult prin oraș te poți uita la cutia automată cu dublu ambreiaj. Mai adaugă un plus de confort dar și ceva economie de carburant.
  5. Design. Arată gata să meargă pe orice traseu. Noul design îmi place super mult. Agresivă, curată iar culorile noi sunt frumoase (Lichen Kaki, Urban Grey și Arizona Orange).
  6. Interior. Scaune noi, mai confortabile. Interior redesenat, modern și cu materiale ok. Un plus pentru sistemul de infotainment care este ușor de folosit, foarte rapid și la care îți poți conecta telefonul wireless pentru Android Auto și Apple CarPlay
  7. Dotări. Camere 360, încălzire în scaune, Apple CarPlay și Android Auto fără cablu, avertizare pentru unghi mort, cheie handsfree.

E mai ușor ca oricând să iei Duster-ul potrivit pentru tine și să-l folosești pe orice drum.

DACIA DUSTER, prezentată de Marian Andrei

ALTE ARTICOLE

Auto Cobălcescu Splaiul Unirii, nr. 311, București, Sectorul 3

Servicii

Mecanică

Revizie, electrică, diagnoză, geometrie și multe alte operațiuni tehnice vor fi efectuate în conformitate cu standardele de calitate ale producătorilor. 

Caroserie

În urma unui incident, mașina ta se va bucura de o recondiționare rapidă la cele mai înalte standarde de calitate.

Garanții

Asigurăm reparația mașinii tale Dacia, Renault, Nissan, MINI sau BMW în baza contractului de garanție.

ITP

Ne asigurăm periodic că automobilul tău îndeplinește toate criteriile prevăzute de lege. Siguranța ta și a celor din jur contează.

Administrare service flote

Oferim servicii personalizate pentru reparația și întreținerea flotelor prin intermediul Key Account-ului și al rampelor de service dedicate.  

Finanțare

Prin intermediul partenerilor noștri îți oferim șansa de a decide ce pachet de finanțare se potrivește necesităților tale.

Cere ofertă Test drive Programare mecanică Programare caroserie Contact