Ariya, una dintre cele mai avansate mașini Nissan ale momentului

Gabriela Popa
23 Dec, 2022
Share:

După atâtea mașini făcute după chipul și asemănărea Renault, Nissan pare că intră într-o nouă epocă. Dovadă sunt Ariya și X-Trail, cele mai noi modele Made in Japan.

Ariya este un crossover compact full-electric cu autonomie de vreo 450-500 de kilometri. Dincolo de aceste cifre, sunt câteva lucruri care te fac să rămâi gură cască.

  1. Design-ul. Știm că nu există corect definit acest termen, dar pare o mașină plină, frumos și unitar desenată. Un monolit.
  2. Interior. Design curat, aproape minimalist. Nu mai avem o consolă centrală legată de bord, iar asta dă senzație de mult spațiu. Avem o podea liberă de la un capăt la celălalt. Cotiera poate fi mutată față-spate electric. Tot pe cotieră avem și un buton special care deschide, tot electronic, un torpedou. Butoanele sunt hibrid, gravate în lemn și vibrează atunci când sunt apăsate.
  3. Materiale. Sunt sintetice dar sunt bine așezate, asortate și montate. Inclusiv pe stâlpul central avem material moale.
  4. Sistemul de infotainment. Rapid, puternic și nu pare montat cu forța în mașină. Două panouri de sticlă, unite.

În showroom-ul Nissan Auto Cobălcescu este expus și noul Nissan X-Trail. Impresionantă mașină, faină selecție de design/materiale/motorizări. 

Mai multe detalii găsești în videoclipul cu Marian Andrei aici.

ALTE ARTICOLE

Auto Cobălcescu Splaiul Unirii, nr. 311, București, Sectorul 3

Servicii

Mecanică

Revizie, electrică, diagnoză, geometrie și multe alte operațiuni tehnice vor fi efectuate în conformitate cu standardele de calitate ale producătorilor. 

Caroserie

În urma unui incident, mașina ta se va bucura de o recondiționare rapidă la cele mai înalte standarde de calitate.

Garanții

Asigurăm reparația mașinii tale Dacia, Renault, Nissan, MINI sau BMW în baza contractului de garanție.

ITP

Ne asigurăm periodic că automobilul tău îndeplinește toate criteriile prevăzute de lege. Siguranța ta și a celor din jur contează.

Administrare service flote

Oferim servicii personalizate pentru reparația și întreținerea flotelor prin intermediul Key Account-ului și al rampelor de service dedicate.  

Finanțare

Prin intermediul partenerilor noștri îți oferim șansa de a decide ce pachet de finanțare se potrivește necesităților tale.

Cere ofertă Test drive Programare mecanică Programare caroserie Contact