Auto Cobălcescu Auto Cobălcescu

Viziunea noastră

Susținem și demarăm procese continue de îmbunătățire permanentă a calității produselor și serviciilor oferite. Ne angajăm să prevenim, să reducem și să ținem sub control poluarea.

Misiunea noastră

Am pornit la drum în căutarea perfecțiunii. Avem misunea de a depăși în permanență așteptările clienților noștri prin experiențe de achiziție și servisare memorabile.

Valorile noastre

Orientare către client

Fiecare acțiune este efectuată pentru succesul clienților noștri.

Îmbunătățire

Ne angajăm să îmbunătățim continuu infrastructura, personalul, serviciile și produsele companiei noastre.

Integritatea

Onestitate și corectidutine evaluate prin acțiuni ce contribuie la satisfacția și succesul clienților noștri.

Profesionalism

Suntem experți, avem experiență și oferim soluții atunci când apar situații neprevăzute.

Eficiență

Respectăm și înțelegem perfect valoarea timpului și oferim soluții eficiente la standarde înalte de calitate.  

Flexibilitate

Căutăm soluții flexibile, astfel încât serviciile și produsele oferite să fie potrivite în orice situație.

Cine suntem?

Auto Cobălcescu nu înseamnă doar mașini, înseamnă oameni care vor și pot să aibă un impact pozitiv asupra altor oameni. Înseamnă o echipă adunată în jurul acelorași valori, înseamnă omenie, stabilitate, susținere într-un context al marilor schimbări.

La Auto Cobălcescu, experiența și excelența fac echipă foarte bună cu entuziazmul și aspirațiile celor mai tineri, unii abia absolvenți. Ingineri, tehnicieni, economiști, specialiști în vânzări, suntem cu toții colegi, chiar camarazi. Învățăm unii de la ceilalți, muncim împreună și împărtășim aceeași viziune.

Esti la începutul carierei tale și vrei să înveți? Sau poate ai experiență și vrei să o valorizezi și să o împărtășești?  

Noi vrem să investim în tine și să îți răsplătim performanța!

APLICĂ ACUM
Consilier Service Mecanică Dacia/Renault

Candidatul ideal este necesar să aibă studii superioare tehnice (AR), experiență în domeniul service auto - minim 2 ani, abilități de comunicare și relaționare eficientă cu clienții.
 

Află mai multe
Personal tehnic service auto Dacia/Ranault/Nissan & BMW (Carosier, Vopsitor, Electrician, Mecanic)

Candidatul ideal este necesar să aibă experiență de minimum 2 ani pe un post similar (condiție obligatorie), studii medii și calificare în domeniu.

Află mai multe
Consilier Service ME Renault / Dacia

Candidatul ideal este necesar să aibă studii superioare tehnic (AR), experiență în domeniul service auto de minim 2 ani.

Află mai multe
Mecanic auto Pitești

Candidatul ideal este necesar să aibă calificare în domeniu, experiență pe un post similar de minimum doi ani și permis auto categoria B.

Află mai multe
Asistent Service BMW

Candidatul ideal este necesar să aibă studii superioare, cursuri de specialitate, experiență pe un post silimilar minim 1 an.
 

Află mai multe
Consilier Service Auto Caroserie BMW București

Candidatul ideal este necesar să dețină studii de specialitate în domeniul tehnic, experiență pe un post similar minim 2 ani și capacitatea de a lucra...

Află mai multe

Aplică acum!

mihai-bordeanu.png

Dacia este un brand care redefinește esențialul, la fel de pragmatic precum clienții săi. Auto Cobălcescu, partenerul nostru tradițional, a demonstrat de-a lungul anilor că esența unei colaborări de succes constă în profesionalismul echipei și preocuparea constantă față de client.

cecilia-tudor.png

Partener de încredere al mărcii Renault în România, Auto Cobălcescu s-a afirmat de-a lungul timpului ca un veritabil etalon de profesionalism în lumea dealer-ilor auto, oferind acel nivel de calitate a serviciilor de vânzare și post-vânzare care face diferența în relația cu clienții.

josef-reiter-director-general-bmw-romania.png

A reprezenta mărci premium de top este o misiune deosebită. Auto Cobălcescu s-a ridicat la nivelul acestei provocări – am descoperit un partener angajat, care înţelege şi respectă atributele puternice ale mărcilor noastre şi pune în valoare avantajul tehnologic care ne defineşte.

Auto Cobălcescu Splaiul Unirii, nr. 311, București, Sectorul 3

Servicii

Mecanică

Revizie, electrică, diagnoză, geometrie și multe alte operațiuni tehnice vor fi efectuate în conformitate cu standardele de calitate ale producătorilor. 

Caroserie

În urma unui incident, mașina ta se va bucura de o recondiționare rapidă la cele mai înalte standarde de calitate.

Garanții

Asigurăm reparația mașinii tale Dacia, Renault, Nissan, MINI sau BMW în baza contractului de garanție.

ITP

Ne asigurăm periodic că automobilul tău îndeplinește toate criteriile prevăzute de lege. Siguranța ta și a celor din jur contează.

Administrare service flote

Oferim servicii personalizate pentru reparația și întreținerea flotelor prin intermediul Key Account-ului și al rampelor de service dedicate.  

Finanțare

Prin intermediul partenerilor noștri îți oferim șansa de a decide ce pachet de finanțare se potrivește necesităților tale.

Cere ofertă Test drive Programare mecanică Programare caroserie Contact