Totul despre Nissan QASHQAI

Gabriela Popa
04 Jul, 2022
Share:

Am avut ocazia de curând să merg cu noul Nissan Qashqai, grație celor de la AutoCobălcescu. N-am fost niciodată vreun fan al modelului. Ideea de SUV, pentru oraș nu m-a atras în mod deosebit. Acum, că sunt la altă vârstă, cu un copil mic și în căutare de confort și liniște la drum lung, parcă înțeleg de ce Qashqai a ajuns hit în industria auto.

Marian Andrei ne prezintă noul Nissan QASHQAI

Noul model păstrează din ADN-ul originalul Qashqai dar aduce multe îmbunătățiri. Pe care eu le văd necesare.

  • Adio bord încărcat și care pare făcut din piese de la alte zece interioare. Mult mai modern și minimalist. Puține butoane (doar pentru climă), ecran cu touchscreen generos care merge excelent cu Apple CarPlay și Android Auto. Ecran care înlocuiește și ceasurile din bord. Acest display are o rezoluție foarte bună și este foarte luminos, deci ușor de citit oricând.
  • Confort. E foarte greu să setezi o suspensie care să fie confortabilă fară să pierzi prea mult contactul cu solul. Dacă vrei să-ți doarmă copilul liniștit, e perfectă. Dacă vrei să mergi mai tare la destinație, Qashqai face față. Nu e Nismo, clar, dar îmi transmite încredere.
  • Motorizări. 1.3, două variante. Prima, de 138 de cai putere e ok pentru oraș. Varianta mai puternică de 157CP este ideală dacă mașina merge mult pe-afară. Consumurile vor fi bune pentru caroseria asta care duce aproape 160 de cai putere.
  • Sisteme de siguranță. De toate pentru toți. Qashqai este o mașină sigură, ușor de conduse iar sistemele de asistență sunt complete. Bă chiar pe nivelurile de echipare mai avansate, ProPilot e în permanență alături de șofer.

Dacă vrei cea mai bună ofertă pentru Nissan Qashqai, vino pe Splaiul Unirii 311, iar consultanții noștri de vânzări te vor ajuta să alegi varianta potrivită pentru tine.

 

ALTE ARTICOLE

Auto Cobălcescu Splaiul Unirii, nr. 311, București, Sectorul 3

Servicii

Mecanică

Revizie, electrică, diagnoză, geometrie și multe alte operațiuni tehnice vor fi efectuate în conformitate cu standardele de calitate ale producătorilor. 

Caroserie

În urma unui incident, mașina ta se va bucura de o recondiționare rapidă la cele mai înalte standarde de calitate.

Garanții

Asigurăm reparația mașinii tale Dacia, Renault, Nissan, MINI sau BMW în baza contractului de garanție.

ITP

Ne asigurăm periodic că automobilul tău îndeplinește toate criteriile prevăzute de lege. Siguranța ta și a celor din jur contează.

Administrare service flote

Oferim servicii personalizate pentru reparația și întreținerea flotelor prin intermediul Key Account-ului și al rampelor de service dedicate.  

Finanțare

Prin intermediul partenerilor noștri îți oferim șansa de a decide ce pachet de finanțare se potrivește necesităților tale.

Cere ofertă Test drive Programare mecanică Programare caroserie Contact