CAPTUR E-TECH FULL HYBRID

de la 24.190 EUR

CAPTUR E-TECH

E-Tech Full Hybrid și Plug-in Hybrid

CAPTUR E-TECH PLUG-IN HYBRID EQUILIBRE 160

prin Renault Finance și Programul RABLA Plus

CAPTUR E-TECH
TEST DRIVE
PROMOȚIE
CERE OFERTĂ
TEST DRIVE
FIȘĂ PRODUS
BROȘURĂ

De la

24.190 € cu TVA

Un SUV cu propulsie electrică

Captur E-Tech full hybrid, cu două motoare electrice și un motor cu ardere internă, îmbină silențiosul, confortul și agilitatea, oferind în total 145 CP.

Bucură-te de experiența condusului cu ajutorul cutiei de viteze automate multimod, care contribuie la reducerea emisiilor de CO2 și consumului de carburant.

Beneficiază de facilitățile oferite de funcționarea integral electrică și de autonomia furnizată de o motorizare care se reîncarcă în timp ce vehiculul este în mișcare, eliminând necesitatea conectării acestuia.

Toate beneficiile motorizări electrice și polivalența motorizări hibride

Silențios, confortabil și agil, Captur E-Tech full hybrid are două motoare electrice - unul cu ardere internă și celălalt cu ardere externă - care generează o putere totală de 145 CP. Cu cutie de viteze automată multimod, reduceți emisiile de CO2 și consumul de carburant.

Agil

Un model hibrid are aceeași agilitate ca un model electric? Acest lucru este asigurat de Captur E-Tech full hybrid. Pentru deplasările zilnice, folosește ambele propulsoare în modul 100% electric și are o autonomie de până la 50 km (în ciclu WLTP mixt). 

Fără emisii de noxe

Profită de o soluție de transport fără emisii de noxe și cu un consum mai mic de carburant datorită cutiei de viteze inovatoare și tehnologiei de recuperare a energiei care provin direct din Formula 1. 

Utilizare zilnică sau la drum lung

Este ideal pentru utilizarea zilnică sau de lungă durată, deoarece poate beneficia de toate avantajele pornirii complet electrice, precum și de autonomia pe care o oferă un motor care se încarcă în timpul deplasării, fără ca vehiculul să fie conectat la o sursă de energie.

Cere ofertă Test drive Programare mecanică Programare caroserie Contact