Oferta cu finanțare prin Dacia Credit include**:

  • Dobândă fixă timp de 60 luni
  • Garanție extinsă până la 5 ani
  • Revizii incluse până la 5 ani
  • Asistență rutieră până la 5 ani

 

Echipamente incluse: 

  • Aer condiționat manual
  • Închidere centralizată cu telecomandă pe cheie 
  • Oglinzi retrovizoare reglabile electric și dejivrante
  • Geamuri electrice față cu impuls
  • Asistență la parcarea cu spatele (senzori acustici)
  • Cruise Control

*Ofertă supusă unor condiții. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Prețul nu include TVA.

Ofertă destinată persoanelor juridice, fără valoare contractuală, supusă unor condiții comerciale, în limita stocului disponibil, valabilă până la 31 mai 2024. Prețul nu conține valoarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale.

**Ofertă destinată persoanelor juridice supusă unor termene si condiții, valabilă până la 31 mai 2024, prin Mobilize Financial Services, denumire comercială prin care operează RCI Leasing Romania IFN SA.

Exemplu de calcul reprezentativ pentru Noul Duster Essential ECO-G 100 2024 în valoare de 15798 euro fără TVA, rată lunară 169 euro fără tva, cu avans 28%, 60 luni, dobândă de leasing fixă 5,90% și VR 6872 euro fără tva. Produsul include valoarea contractului tip garanție extinsă Dacia Extenso valabil 24 luni sau 100.000 km (prima limita atinsa) si valoarea contractului de întreținere Easy Service valabil (reviziile periodice menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului) 5 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limită atinsă), ITP în limita a 3 ani și cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile.

Serviciile și asigurările conținute de această ofertă promoțională pot fi achiziționate și împreună cu ofertele standard de finanțare. Pentru mai multe produse financiare adaptate dorinței și situației tale, te rugăm să ne contactezi într-unul din showroom-urile noastre sau prin email/ telefon.

Produsul include valoarea contractului tip garanție extinsă Dacia Extenso valabil 24 luni sau 100.000 km (prima limită atinsă) și valoarea contractului de întreținere Easy Service, valabil 5 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limită atinsă), cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile. Contractul de întreținere Easy Service include operațiunile de întreținere (revizii periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului.

***Omologat WLTP, în ciclu combinat.

Metoda de calcul a simulatorului: valorile calculate corespund unui consum mediu bazat pe modul în care este exploatat vehiculul (calculat pornind de la sau furnizat de datele interne), rafinat apoi folosind informațiile privind utilizarea, furnizate de utilizator. Această estimare are un rol informativ și poate varia în funcție de condițiile reale de utilizare. Simulările nu constituie o garantare de către Dacia a consumului de carburant al vehiculul în condiții reale și nu trebuie să înlocuiască informațiile privind consumul omologat (WLTP), care se regăsesc pe site.

Prevederile legale privind consumul de carburant omologat: începând cu data de 1 septembrie 2018, vehiculele noi ușoare sunt omologate în Europa conform procedurii de testare pentru vehicule ușoare, armonizată la nivel mondial (WLTP). Conform acestui standard, consumul de carburant și emisiile de CO2 sunt măsurate într-un mod mai realist decât conform vechiului standard, NEDC.

Mașina din imagine este cu titlu de prezentare.
Pentru mai multe detalii vă aşteptăm în Showroom-ul Dacia din București, Splaiul Unirii 311. 

Cere ofertă Test drive Programare mecanică Programare caroserie Contact