urmareste-ne pe facebook! abonare newslatter

Despre noi


Suntem foarte atenti in ce masura reusim sa acoperim exigentele dumneavoastra, de aceea am implementat un sistem de management integrat calitate si mediu, conform ISO 9001, ISO 14001 si am obtinut certificare TUV Rheinland. Urmarim prin aceasta sa va oferim servicii de calitate, permanent monitorizate si aplicarea integrala a legislatiei specifice domeniului Taxi.

Pentru rezidenti, turisti, vizitatori sau companii, Taxi Cobalcescu a raspuns intotdeauna cu mandrie si solicitudine comenzilor clientilor sai. Ne bucuram de aprecierea si recunoasterea dumneavoastra, iar experienta si reputatia castigata ne obliga si ne simtim onorati de fiecare data cand apelati *TAXI.

Ne dorim sa ramanem prima optiune din preferintele bucurestenilor si nu numai, de aceea avem permanent in atentie imbunatatirea serviciilor, a confortului oferit si garantarea sigurantei prin profesionalismul colegilor nostri, asigurarea permanentei serviciului Taxi si intretinerea parcului auto conform standardelor producatorului.

Dorim sa fim o organizatie transparenta si ne bazam pe deschiderea clientilor nostri si pe comunicarea permanenta cu autoritatile. Scopul nostru este acelasi: un oras mai curat, pentru viitorul copiilor nostri. Taxi Cobalcescu s-a angajat, investeste si depune eforturi constante pentru folosirea celor mai noi tehnologii in repararea si intretinerea parcului auto, utilizam materiale cu grad redus de poluare, gestionam corect deseurile pentru o protectie adecvata a mediului.