urmareste-ne pe facebook! abonare newslatter

Renault Zoe

ZOE integreaza cea mai avansata tehnologie electrica. Mai mult de 60 de brevete au fost patentate pe parcursul dezvoltarii sale. Inovatii gandite pentru un plus de autonomie, pentru o conectivitate "best in class" si nu in ultimul rand pentru confortul deplin al pasagerilor sai.

Cu ZOE, mobilitatea se reinventeaza cu naturalete. Asezati-va linistiti la volan ei si lasati-va uluiti...ZOE e deja pe punctul sa demareze? Liniste, calm, serenitate, inaintati fara zgomot, accelerati fara sincope, conduceti gandindu-va doar la placerea de conduce. Agila, vie, ZOE se strecoara usor, lasandu-i pe cei din jur fara cuvinte...Imaginati-va orasul fara zgomotul motoarelor! Nu e nevoie sa schimbati vitezele. Sau sa faceti plinul. Motorizarea electrica va elibereaza de constrangerile obisnuite si va deschide portile catre o noua abordare a vietii la volan.

Ca orice omologare, aceasta este obtinuta pe un parcurs ideal (fara utilizarea aerului conditionat sau a incalzirii), ceea ce nu ii reduce din importanta si nu impiedica comparatiile reale cu alte vehicule electrice. Ca si in cazul unui vehicul cu motor termic, viteza, calitatea drumului, stilul de condus, utilizarea incalzirii sau a aerului conditionat influenteaza autonomia reala. Astfel, pe un traseu peri-urban autonomia va fi de 100 de km in sezonul rece si de 150 de km in sezonul cald.