urmareste-ne pe facebook! abonare newslatter

Renault Kangoo ZE

Pretul carburantilor continua sa creasca? Este timpul sa treceti pe electric! Kangoo Z.E. este prima furgoneta 100% electrica la un pret accesibil. Cu performante si dotari echivalente cu cele ale Kangoo Express, Kangoo Z.E. se dovedeste mai economic.

Kangoo Z.E. afiseaza o autonomie omologata in ciclu mixt NEDC de 170 km. Ca si consumul de carburant al unui vehicul cu motor termic, astfel, in perioade fara temperaturi extreme autonomia Kangoo ZE in mediu urban este de aproximativ 125 km. Cu accelerari mai ferme, viteza mai ridicata si utilizarea incalzirii, autonomia minima a Kangoo Z.E. este de 80 km.

Pentru a raspunde perfect asteptarilor tale, va oferim pachete cu cost fix care includ si chiria bateriei. Intreaga gama Kangoo Z.E. beneficiaza de o garantie de 2 ani fara limita de kilometri, iar sistemul de tractiune electrica (motor si reductor) are o garantie de 5 ani sau 100 000 km. Bateria Litiu-Ion este garantata pe toata durata de detinere a vehiculului, si pentru ca sistemul de asistenta sa fie complet, inchirierea bateriei include si servicii de asistenta pentru orice tip de pana (inclusiv de energie) 24 ore/24, 7 zile/7.