urmareste-ne pe facebook! abonare newslatter

Renault Megane Sedan


Puternic si impunator, MEGANE Sedan iti ofera o noua energie. Cu un aspect robust, dar totodata dinamic, Renault MEGANE Sedan are o silueta eleganta si inspira incredere.
La volanul noului tau MEGANE Sedan, experienta condusului este îmbogatita de tehnologii unice, pentru mai multa siguranta in timp ce conduci.

Control asupra calatoriei tale intr-un vehicul inovator si sigur! Aceasta este promisiunea Noului Renault MEGANE Sedane.
Gratie tehnologiilor de asistenta pe care Renault le-a instalat pe Noul Renault MEGANE Sedan, calatoriile trec la un alt nivel al confortului si sigurantei. Autovehiculul analizeaza fiecare situatie si activeaza instantaneu solutia tehnologica potrivita pentru a te proteja, avertiza sau asista in orice situatie. Eficienta si performanta este completata de gama de motoare ENERGY, care se bazeaza pe o noiletehnologii RENAULT pentru a reduce semnificativ consumul de combustibil si emisiile de CO2, fara a limita insa placerea de a conduce. Toate motoarele sunt echipate cu functia Stop & Start si cu functia de recuperare a energiei la franare.

Profitati de calatorie!