urmareste-ne pe facebook! abonare newslatter

Master Sasiu


Renault Master Sasiu ofera un vast evantai de posibilitati. Oferta Renault Master cuprinde atat versiuni tractiune cat si versiuni propulsie cu roti simple sau duble, destinate celor care, din motive legate de incarcaturile de transportat sau de caracteristicile terenului de strabatut, sunt in cautarea unei motricitati mai bune.

Renault Master Sasiu este dotat standard cu airbag pentru sofer si pasager si, optional, airbag-uri laterale. Centurile de siguranta in 3 puncte cu limitator de efort sunt reglabile in inaltime, in spiritul unei sigurante personalizate.

Sistemul de control al traiectoriei ESP se imbogateste cu trei functii indispensabile pentru deplasarile zilnice: Extended Grip (motricitate ameliorata) - permite vehiculului sa aiba o aderenta sporita, asistenta la pornirea in rampa usureaza pornirea in rampa si manevrele, in special in cazul vehiculelor incarcate si sistemul anti-balansare a remorcii detecteaza oscilatiile si ii corecteaza balansul (disponibil optional impreuna cu atelajul remorcii).