urmareste-ne pe facebook! abonare newslatter

Service Valea Oltului

Aflat in Valea Oltului nr.15, la intersectia cu Bulevardul Ghencea, service-ul se intinde pe o suprafata de 1700 mp si are o capacitate de lucru de peste 1300 interventii auto lunar.

Investitia de peste 1.5 mil euro respecta toate standardele europene si vine in intampinarea asteptarilor dumneavoastra, mai ales avand in vedere echipamentele si tehnologia de ultima ora cu care este dotat acesta.

Deschiderea acestei unitati service vine ca o noua confirmare a eforturilor permanente depuse de compania noastra pentru va oferi rapiditate, variante de service-are facile, flexibilitate. Tehnologia si cabinele de ultima generatie folosite permit vopsirea ecologica cu vopsea pe baza de apa, lipsita de compusi volatili.

Procedeul respecta normele Comunitatii Europene de protectie a mediului, emisiile de solventi organici si toxicitatea fiind foarte reduse.

Service-ul pune la dispozitia publicului intreaga gama de interventii si reparatii auto: mecanica, electrica, vopsitorie, tinichigerie, inspectie tehnica.

Pe langa o gama variata de servicii, veti beneficia de o foarte buna calitate, garantata de competenta personalului si experienta de lucru in domeniu. O echipa dedicata de profesionisti va sta la dispozitia dumneavoastra, pentru a va furniza servicii performante de diagnosticare specializata, reparatii si intretinere a autovehiculelor pe care le detineti.