urmareste-ne pe facebook! abonare newslatter

Service Splai

Situat pe Splaiul Unirii 311, la doar cateva minute de Piata Unirii, service-ul ofera o gama variata de servicii mult imbunatatita, propunandu-si sa devina un reper la capitolul calitate ai satisfacerea nevoilor clientilor pe segmentul serviciilor auto Dacia Renault Nissan din Bucuresti.

Atelierele service cu o capacitate de 42 de posturi de lucru pentru mecanica, 6 posturi de lucru pentru service rapid si 38 de posturi de lucru pentru atelierul de caroserie, ofera intreaga gama de servicii de reparatii si intretinere auto si comercializarea pieselor de schimb si a accesoriilor de origine, precum si o zona dedicata autovehiculelor rulate.

Noul service auto este un service multifunctional, destinat atat operatiilor de intretinere si reparatii pentru autovehicule marca Dacia, Renault si Nissan cat si service la minut, tractari, depanari, reparare elemente caroserie-tinichigerie, ITP. Pe langa serviciile dedicate de marca, service-ul auto poate oferi servicii si pentru alte autovehicule indiferent de marca.

In noul centru veti gasi si servicii conexe precum biroul de constatari al politiei rutiere pentru sectoarele 4 si 5, biroul de constatari al principalelor societati de asigurari partenere cu Auto Cobalcescu.