urmareste-ne pe facebook! abonare newslatter

Intretinere si Garantie

Se acorda garantia pentru toate defectiunile de material, montare sau fabricatie, care ar putea fi imputate constructorului, pe o durata de 24 luni sau 100.000 km (pentru Laguna si Koleos 36 luni sau 150 000 km). Aceasta garantie se aplica tuturor vehiculelor noi vandute in Romania, numai daca circula si raman inmatriculate in urmatoarele tari din Europa: Andora, Austria, Belia, Bosnia Hertegovina, Cipru, Croatia, Danemarca, Elvetia, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Islanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Marea Britanie, Monaco, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Romania, San Marino, Serbia Muntenegru, Slovacia, Slovenia, Spania, Sudan, Ungaria.

Prin Garantia Contractuala Renault*****, utilizatorul vehiculului beneficiaza de:

  • remedierea cu titlu gratuit (piesa si manopera) a tuturor defectiunilor de material sau montare constatate la vehicul prin initiativa sa, ca si de eventualele reparatii ale prejudiciilor cauzate de catre aceste defectiuni altor piese ale vehiculului
  • depanarea sau remorcarea vehiculului pana la cea mai apropiata unitate service autorizata Renault
  • servicii de asistenta rutiera 24 de ore din 24 Renault Asistenta 0248 500 505, 0741 801 801

Garantia Renault anticoroziune se aplica pe o perioada de 6 ani pentru ansamblul de vehicule din gama Renault. Aceasta cuprinde repararea sau inlocuirea elementelor care prezinta perforari ale tablei cauzate de un defect de fabricatie, de material sau de aplicare a produselor de protectie recunoscute de constructor.

Garantia Renault pentru vopsea se aplica timp de 2 ani, de la data livrarii vehiculului nou, vopseaua caroseriei si a elementelor vopsite (retrovizoarele exterioare, barele de protectie) pentru ansamblul vehiculelor din gama Renault. Transferul de proprietate asupra vehicolului nu modifica conditiile de aplicare a garantiei.

Garantie lucrare (TGL) - manopera : 90 zile

Garantie piese: de la 3 luni( de exploatare) la 12 luni.

Intretinere conditii de aplicare a garantiei

Renault preconizeaza efectuarea vizitelor si ale reviziilor pentru vehiculele echipate cu motoare pe benzina, la fiecare 20.000 km sau un an, exceptand  modelele cu motor 2.0 T. Pentru vehiculele echipate cu motoare diesel, efectuarea vizitelor si reviziilor se face la fiecare 15.000 km sau un an, cu exceptia autoutilitarelor care au 20.000 km pentru automobilele achizitionate mai tarziu de luna mai 2008.


Se asigura garantie pentru vehicule utilitare in unitatea service din strada Valea Oltului .