urmareste-ne pe facebook! abonare newslatter

Va asteptam pentru a testa modelele disponibile!

La drive-test pot participa numai persoanele care au implinit 18 ani si au permis de conducere valabil.

Se va parcuge un traseu prestabilit, cu insotitor.

Va rugam sa va prezentati la drive-test cu cartea de identitate.

Programare Drive Test
Data:
Calendar
 Ora: *
Da Nu
Rezultatul adunarii este: + =

(*) Campuri obligatorii

Dupa transmiterea solicitarii, veti fi contactat de un consilier de vanzari pentru a va confirma programarea la drive test.

Mentiuni legale

Prin selectarea butonului "Da" de mai sus, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, cuprinse in prezentul formular, sa intre in baza de date Auto Cobalcescu pentru a fi prelucrate si utilizate in orice activitati si scopuri legate de marketing, reclama si publicitate, in conformitate cu prevederile Legii 677/2001. Datele personale nu vor putea fi facute publice, cu exceptia cazurilor prevazute de lege. Cunosc faptul ca Auto Cobalcescu a notificat aceasta prelucrare de date personale autoritatii de supraveghere, sub nr. 22813. Am luat la cunostinta de faptul ca, pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa SC Auto Cobalcescu SRL - Bucuresti, Sector 3, Splaiul Unirii 311, imi pot exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

    •  sa obtin, o data pe an, confirmarea faptului ca datele mele sunt sau nu prelucrate;
    •  sa intervin asupra datelor transmise;
    •  sa ma opun prelucarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia mea particulara;
    •  sa ma opun, fara vreo justificare, la prelucrarea datelor mele


In cazul selectarii butonului "Nu" de mai sus, datele furnizate prin completarea prezentului formular vor fi utilizate de SC Auto Cobalcescu SRL exclusiv pentru a raspunde solicitarii dumneavoastra. Aceste date raman confidentiale.