urmareste-ne pe facebook! abonare newslatter

Intretinere si Garantie

Orice defectiune aparuta in perioada de garantie se remediaza GRATUIT (prin repararea sau inlocuirea componentelor defecte) in unitatile service cu care Automobile Dacia S.A. are contracte incheiate pentru asigurarea garantiei.

Garantie contractuala Dacia: 36 luni sau 100.000 km

Conditiile de garantie sunt mentionate in carnetul de garantie al fiecarui vehicul.

Garantia contractuala vehicul nou

Durata Garantiei pentru Dacia Logan in Romania

Garantie tip A : 18 luni fara limita de kilometri, pentru vehiculele comercializate persoanelor fizice, precum si persoanelor juridice care procura vehiculele pentru nevoi proprii.

Garantie tip B : 12 luni, in limita a 50 000 km, pentru vehiculele procurate pentru activitatea de TAXI sau SCOALA DE SOFERI.

Garantia anticoroziune este de 6 ani, incepand de la data livrarii vehiculului catre primul proprietar.

Durata Garantiei pentru Utilitare Dacia 1.9D in Romania

Garantie tip A : 18 luni, in limita a 100 000 km, pentru vehiculele Dacia Utilitare comercializate persoanelor fizice, sau juridice.

Garantie tip B : 12 luni , in limita a 30 000 km, pentru vehiculele Dacia Utilitare procurate pentru activitatea de TAXI sau SCOALA DE SOFERI

Dacia Asistenta in Romania

Tel. 0248 500 500, serviciu cu functionare Non-stop. Serviciile Dacia Asistenta (depanare pe loc sau tractare) se fac gratuit daca incidentul care a generat pana imobilizanta este acoperit de garantia vehiculului.

Garantia anticoroziune acopera pentru o perioada de 6 ani:

Repararea sau inlocuirea elementelor de caroserie care prezinta perforari ale tablei datorate unui defecte de fabricatie, de material sau de aplicare de produse de protectie, recunoscute de constructor.