urmareste-ne pe facebook! abonare newslatter
  • Daca efectuati a 2-a revizie pentru acelasi autoturism (nu neaparat consecutiva) in oricare din service-urile AUTO COBALCESCU beneficiati de un discount de 3% din valoarea fara T.V.A. a facturii.
  • Daca efectuati a 3-a revizie pentru acelasi autoturism (nu neaparat consecutiva) in oricare din service-urile AUTO COBALCESCU beneficiati de un discount de 5% din valoarea fara T.V.A. a facturii.
  • Daca efectuati a 4-a revizie pentru acelasi autoturism (nu neaparat consecutiva) in oricare din service-urile AUTO COBALCESCU beneficiati de un discount de 7% din valoarea fara T.V.A. a facturii.
  • Daca efectuati a 5-a revizie pentru acelasi autoturism (nu neaparat consecutiva) in oricare din service-urile AUTO COBALCESCU beneficiati de un discount de 10% din valoarea fara T.V.A. a facturii.
  • Daca va aflati intre 2 revizii pentru acelasi autoturism, beneficiati de discount-ul deja obtinut, pentru orice interventie la respectivul autoturism, in cadrul service-urilor AUTO COBALCESCU

La acest program de fidelizare pot participa toti posesorii de autovehicule marcile Dacia, Renault si Nissan, persoane fizice si persoane juridice fara contract*, clienti ai unitatilor service mecanica din cele 2 locatii (Str. Valea Oltului nr.15; Splaiul Unirii nr.311).

* Prin persoana juridica fara contract se intelege orice firma care detine unul sau mai multe autovehicule si care nu are incheiat un contract de service sau o intelegere comerciala cu unitatile service Auto Cobalcescu sau contracte de Fleet Services cu Grupul Dacia Renault Nissan Romania.

Programul de fidelitate este valabil doar pentru reparatii sau montaje efectuate cu piese si accesorii originale, achizitionate din cadrul unitatilor service Auto Cobalcescu.

Afla mai multe